Виктория и Явор, големите победители в четвърти сезон на романтичното риалити

...
Виктория и Явор, големите победители в четвърти сезон на романтичното риалити
Коментари Харесай

Вижте приказната сватба на Вики и Явор от Един за друг и кои двойки им бяха гости

Виктория и Явор, огромните спечелили в четвърти сезон на сантименталното риалити " Един за различен ", вече публично са брачен партньор и брачна половинка! Двойката беше възнамерявала сватбата си по-късно през лятото, само че наподобява нетърпението за магическия момент е победило. 

Датата на сватбата напълно не е инцидентна - Вики и Явор са избрали да си кажат огромното " Да! " на датата, на която са почнали тяхната връзка преди 10 години. 



" Един специфичен ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме цивилен брак и публично сме семейство Зайн. Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прелестни моменти и мощна обич. Нека бъдем здрави и все по този начин да сме заобиколени от положителни и същински другари. " – написа разчувстваната Вики в своя Фейсбук профил. 

По-всичко проличава, че най-щастлива от всички е дъщеричката на Вики и Явор – Карина. Момиченцето сияе от благополучие като шаферка в бяла рокличка на сватбата на родителите си. 

На сватбата участваха и двойките, с които Вики и Явор се сближиха най-вече във " Вилата на любовта " - Иван и Сани и Петър и Радина. 



" Еххх, че хубави младоженци. Изключително щастливи и признателни сме, че бяхме част от този значим миг скъпи другари! " – написа Сани в своя Фейсбук профил, където показа няколко фрагмента от празничния ден. 

Пепи пък показа занимателна сватбена фотография, на която той и Радина дърпат двамата младоженци в разнообразни направления, до момента в който дребната Кари стои по средата.  " Ами просто няма какво да ги раздели тези двамата (или по-скоро тримата) " – написа той. 



В едно от най-екстремните тествания в " Един за друг', малко преди финала на предаването, Явор направи значимата стъпка да предложи брак на Вики. Това се случи на височина от над 50 метра, на висяща над вода платформа, което направи предложението още по-запомнящо се. 

Явор признава, че останалите мъже във " Вилата на любовта " са го въодушевили и стимулирали да предложи брак на обичаната си - дълго отлагана стъпка, която даже в един миг е основала напрежение във връзката им.
 Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от  Какво би трябвало да знаете за връзката на Виктория и Явор от
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР